Het Vlaams Neerhof

'Het Vlaams Neerhof’ is ons driemaandelijkse tijdschrift dat de laatste jaren uitgegroeid is tot een 40 bladzijden tellend magazine, volledig in kleur.

Naast de officiële informatie van zowel de Landsbond van Fokkers van Neerhofdieren vzw als het VIVFN, kunnen liefhebbers en fokkers telkens voor elke diergroep minstens één artikel terugvinden. Dat kan een algemeen artikel zijn of gaan over specifieke rassen of kleurslagen. Ook hokbezoeken en tentoonstellingsverslagen komen aan bod. Voor ieder wat wils dus!

Het Vlaams Neerhof bevat ook een extra katern in zwart-wit, waarin leden gratis kunnen adverteren en verenigingen de mogelijkheid biedt om hun vraagprogramma naar elk lid van het VIVFN te versturen.

In de submenu's vindt u naast de inhoud van het laatste nummer ook een overzicht van wat er de laatste jaren verschenen is in Het Vlaams Neerhof. Voor de afgelopen jaargangen zullen per nummer ook enkele 'proef-artikels' te downloaden zijn, zodat u een idee kan krijgen van wat Het Vlaams Neerhof u kan bieden. Ook vindt u er meer informatie over hoe je je kan abonneren op ons tijdschrift. Hebt u een interessant artikel of een mooie foto, dan kan u dit steeds bezorgen aan de redactie.

Veel leesplezier!

Met steun van de Vlaamse Overheid

 

«  
  »
m d w d v z z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31