Standaarden

Standaard hoenders & krielen 2012 (formaat A5, in boek)
Deze vernieuwde standaard bevat alle ras- en kleurslagbeschrijvingen van ons uitgebreid patrimonium aan Belgische hoender- en krielrassen. Elke rasbeschrijving is geïllustreerd met verschillende kleurenfoto's van rastypische dieren. Hiernaast is er ook een uitgebreid algemeen gedeelte, waarin de gebruikte benamingen voor verschillende lichaamsdelen of veervelden aangeduid zijn op overzichtelijke tekeningen, een 'woordenboek' van vaak gebruikte termen en een lijst met gebreken en afwijkingen die al dan niet tot uitsluiting kunnen leiden. Een aanrader voor elke fokker of liefhebber van Belgische hoenders of krielen.

Je kan deze standaard bestellen door 20,00 € (+ verzendingskosten!) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw met vermelding "Standaard hoenders". De verzendkosten bedragen 3,60 € voor Belgische bestellingen en 9,00 € voor bestellingen binnen Europa.


Standard volailles & volailles naines 2008 (formaat A5, in boek) LAATSTE STUKS !
De franstalige versie van de bovenstaande standaard van de Belgische hoender- en krielrassen bevat dezelfde inforrmatie als zijn Nederlandstalige tegenhanger, maar aanvullend zijn er enkele kleurslagen toegevoegd die ondertussen erkend werden. Een aanrader voor fokkers, liefhebbers of keurmeesters die regelmatig op Waalse tentoonstellingen een kijkje nemen en zo het specifieke vakjargon ter beschikking hebben.

Je kan deze standaard bestellen door 25,00 € (+ verzendingskosten) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw met vermelding "Standard volailles". De verzendkosten bedragen 3,60 € voor Belgische bestellingen en 9,00 € voor bestellingen binnen Europa."

Standaard duiven 2005 (formaat A5, in boek of ringmap)
In deze standaard vind je een beschrijving terug van alle Belgische duivenrassen.

Je kan deze standaard bestellen door 12,00 € voor het boek of 14,50 € voor de ringmap (incl. verzending) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw. met respectievelijk de vermelding "Standaard duiven boek" of "Standaard duiven ringmap". Voor verzendingen buiten België en binnen Europa wordt 5,40 € extra portkosten aangerekend voor het boek en 9,00 € voor de ringmap.


Standaard konijnen (formaat A5, in boek)
Deze standaard beschrijft in meer dan 350 pagina's alle in België erkende rassen en kleurslagen, geïllustreerd met meer dan 150 kleurenfoto's. Hiernaast vindt men ook nog een algemeen gedeelte met hierin informatie over o.a. het tatoueren van konijnen en het keuringssysteem.

Je kan deze standaard bestellen door 30,00 € (excl. verzending) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw met vermelding "Standaard konijnen". De verzendkosten bedragen 3,60€ voor Belgische bestellingen en 9,00 € voor bestellingen binnen Europa."

Standard lapins (formaat A5, in boek)
De franstalige versie van de bovenstaande standaard van de in België erkende konijnenrassen bevat dezelfde inforrmatie als zijn Nederlandstalige tegenhanger. Een aanrader voor fokkers, liefhebbers of keurmeesters die regelmatig op Waalse tentoonstellingen een kijkje nemen en zo het specifieke vakjargon ter beschikking hebben.

Je kan deze standaard bestellen door 30,00 € (excl. verzending) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw met vermelding "Standard lapins". De verzendkosten bedragen 3,60 € voor Belgische bestellingen en 9,00 € voor bestellingen binnen Europa."


Standaard cavia's (formaat A5, in boek) Nog maar enkele exemplaren beschikbaar !
Deze allereerste Belgische caviastandaard beschrijft in 160 pagina's alle in België erkende caviarassen en kleurslagen. Aangezien een heel aantal nieuwe kleuren toegevoegd zijn, is het werk rijk geïllustreerd met meer dan 100 kleurenfoto's. Verder vind je er ook algemene informatie zoals o.a. het oormerken van cavia's.

Je kan deze standaard bestellen door 15,00 € (excl. verzending) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw met vermelding "Standaard cavia's". De verzendkosten bedragen 3,60€  voor Belgische bestellingen en 9,00 € voor bestellingen binnen Europa."


Standaard konijnen + cavia's
Wie de standaard voor zowel konijnen als cavia's bestelt, krijgt korting!

Je kan deze standaarden samen bestellen door 40,00 € (excl. 6,00€ verzending) over te maken op het rekening van het VIVFN vzw met vermelding "Standaard konijnen + cavia's". Voor verzendingen buiten België en binnen Europa worden extra portkosten aangerekend.

U kan deze standaarden bestellen via het online bestelformulier!

m d w d v z z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30