Leden

De leden, dat bent u uiteraard! Waarom een aparte pagina over onze leden op deze website? Wel, omdat onze leden (en hun dieren uiteraard) de spil zijn van onze georganiseerde liefhebberij. Onze organisatie kan maar goed draaien wanneer elk lid op vrijwillige basis zijn steentje bijdraagt. Niemand is verplicht om verantwoordelijkheid op te nemen, maar toch worden er door velen wekelijks of zelfs dagelijks, vaak achter de schermen, grote inspanningen geleverd, zodat alle leden van hun hobby kunnen blijven genieten.

Zoals bij zovele organisaties die het moeten stellen met vrijwillige hulp, komt ook bij ons het werk vaak op de schouders van dezelfde personen terecht. Bij deze dus een warme oproep aan iedereen om te helpen waar mogelijk en zo onze hobby verder te laten groeien. Vele handen maken licht werk en bij bv. het organiseren van een tentoonstelling kan alle hulp van jong en oud goed gebruikt worden. Al zijn de complimenten soms schaars, weet dat iedere positieve bijdrage ten zeerste geapprecieerd wordt! Bij deze dus een welgemeende 'dankuwel' aan ieder lid dat op één of andere manier zijn steentje bijdraagt aan onze hobby!

Soms loopt er uiteraard eens iets anders dan verwacht. Uiteraard mag dit steeds gemeld worden aan de betrokken persoon of personen, maar vergeet niet dat wie niets doet ook niets mis doet. Op zo'n momenten heeft men vaak meer aan een helpende hand dan aan kritiek. Misschien iets om over na te denken wanneer u zich volgende keer aan iets ergert...

«  
  »
m d w d v z z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30