Contacteer ons

Hier vindt u mogelijkheden om onze organisatie te contacteren voor de meest uiteenlopende vragen.

In de eerste plaats proberen wij iedereen zo goed mogelijk verder te helpen met zijn of haar vraag over het houden, fokken en tentoonstellen van neerhofdieren of over onze organisatie. Via 'Contact' kan u een formulier invullen dat zo snel mogelijk beantwoord zal worden. Probeer echter eerst via onze zoekfunctie te achterhalen of uw vraag niet elders op de website reeds uitgelegd staat.

Op basis van de vragen die we krijgen, zal de website continu aangepast worden. Voor veelgestelde vragen zal een F.A.Q. bijgehouden worden, al proberen we om de nodige informatie zoveel mogelijk op de juiste plaats toe te voegen.

Via onze promotiestand trachten we zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met en te informeren over het houden, fokken en tentoonstellen van neerhofdieren. Wilt u als organisator graag de organisatiestand van 'het VIVFN op uw evenement' ? Hier vindt u de nodige informatie en (binnenkort) enkele sfeerfoto's.

Tot slot kan u uiteraard ook 'Sponsoren'. Naast de lijst met onze huidige sponsors, vindt u hier de verschillende mogelijke sponsorformules. Zo kan u beslissen welke het beste bij u en uw bedrijf past!

«  
  »
m d w d v z z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31